Yogaspot: voor yoga lessen in Buitenveldert

“Yoga is het stilzetten van de wijzigingen van het denken”. Oorspronkelijk dan, inmiddels is yoga veel meer dan dat! Een serie bewegingen, een manier om balans te vinden tussen lichaam en geest. Bij Yogaspot bieden we verschillende soorten yogalessen aan, op verschillende locaties. Zo bieden we een ruime variatie yoga in Buitenveldert aan.

Yoga in Buitenveldert

Yogaspot heeft twee vestigingen, waar we een groot aanbod van yoga lessen hebben. Daarnaast geven we ook les in Pilates, en ‘Wim Hof breathing & meditatie’. Dankzij onze ruime studio is yoga in Buitenveldert een fijne ervaring, goed voor lichaam en geest. Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs begeleiden yogi’s van alle niveau’s.

Yoga voor iedereen

Je kunt bij Yogaspot in Buitenveldert terecht als beginner, maar ook wanneer je meer ervaren bent in yoga. We hebben lessen voor elk niveau, binnen verschillende disciplines van yoga. Van Hatha yoga voor een gezonde rug, tot Vinyasa Flow en Ashtanga yoga en nog meer; we hebben een grote variatie aan yoga in Buitenveldert! Bij Yogaspot kun je zelfs een opleiding tot yogadocent volgen! Maar we bieden ook de basiscursus “Foundation of Yoga” aan. Daarin leren we je de basis van yoga, zowel de basishoudingen als de filosofie, maar ook het belang van ademhalen, mediteren en nog veel meer.

Yogaspot is veelzijdig

Bij Yogaspot bieden we een enorme variatie aan in yogalessen en ademhalingstechnieken. Bij ons vind je yoga voor iedereen, zoals bijvoorbeeld bedrijfsyoga, yoga voor senioren en zwangerschapsyoga. Ook bieden we privesessies aan. We geloven dat iedereen kennis moet kunnen maken met de voordelen van yoga. Wie yoga beoefent, op welk niveau dan ook, brengt veranderingen aan in zijn of haar stemming. Je zorgt er voor dat je geest meer in balans komt en je minder emotionele druk ervaart. Juist in onze jachtige 21e eeuw is yoga een goede manier om rust en ontspanning toe te laten. Aan het beoefenen van yoga zitten tal van voordelen, en eigenlijk kun je het beste gewoon zelf ervaren wat yoga voor jou doet. We hebben verschillende abonnementen, en je kunt je bij ons direct online inschrijven voor een les. Zo ben je verzekerd van een plek.

Schrijf je nu in

Zin gekregen in yoga in Buitenveldert? Dat snappen we! We hebben een mooi aanbod, waarmee je drie proeflessen kunt volgen voor slechts € 25,-. Zo kun je direct drie verschillende yogastijlen uitproberen! Ook kun je natuurlijk een lespakket kopen, of een abonnement afsluiten. Je kunt je hier op de site meteen inschrijven, maar bellen of langskomen mag natuurlijk ook. Je vindt onze yogastudio in Buitenveldert, A.J. Ernststraat 665 A.

Yoga Spot contact

info@yogaspot.nl
020-822 31 44

Laan der Hesperiden 142
1076 DX Amsterdam

Arend Janszoon Ernststraat 665a
1082 LG Amsterdam

Bedrijfsinformatie

Yoga Spot Olympisch Stadion
KvK: 61985449
BTW: NL854580062B01
IBAN: NL90 KNAB 0258137886

Yoga Spot Buitenveldert VoF
KvK: 75317192
BTW: NL860235713B01
IBANL NL76 KNAB 0259479551