Reviews

Lees hier wat klanten vinden en laat je eigen review achter!

 

 

“De Restorative les op donderdagavond is werkelijk een cadeautje. Elke week puur genieten!”
R. L.

 

“Echt waar: Ik had erge rugpijn en na de yoga is het helemaal weg! Dankzij hele goede begeleiding, sfeer en persoonlijke aandacht van Margriet is dit een hele goede plek.”
Ton W.

 

“Goede, vriendelijke, schone en easy going yoga school. Klasjes zijn klein en persoonlijk. Proefabonnement is een goede manier om kennis te maken met de verschillende lessen die ze aanbieden. Les kun je afsluiten met een lekkere kop thee, docenten staan altijd klaar om je meer info te geven.”
Kim R.

 

“Wat een verrassend cadeautje. Peace, grace, inner and outer smile. Guidance and invitation. What I didn’t know I was looking for is just around the corner. Highly recommended!”
Anna B.

 

“I love the Yoga Spot. Het is vriendelijk en een paradijsje op de Laan der Hesperiden.”

Sonja R.

 

“Zeer prettige studio, fijne docenten en goede lessen.”
Cindy B.

 

“Ik heb Yogaspot net ontdekt en werd positief verrast door de persoonlijke en intieme sfeer. Lessen worden gegeven in kleine groepen waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Docenten nemen de moeite je te leren kennen; zo mogelijk met een kop warme thee die altijd klaar staat. Een fijne plek om te komen en yoga te doen!”
Marjolein H.

 

Ik voel me altijd welkom bij Yoga Spot en ik geniet van de lessen. Ik heb in Amsterdam heel wat yogastudio’s bezocht, maar nooit heb ik het ergens zo naar mijn zin gehad. De lessen zijn goed, de docenten kundig en vriendelijk en  de sfeer is erg prettig. Het trekt ook een prettig en gemengd publiek! Ik hoop dat jullie altijd deze balans blijven houden tussen groei enerzijds en een kleinschalige, persoonlijke benadering anderzijds.

Monica Pals

 

 

De pilateslessen van Manolo zijn by far de beste van 020. Laagdrempelig en toch uitdagend, serieus en toch grappig. Kleine groep, zeer goede begeleiding en correcties. 

Rick Verheul

 

Bedankt voor het snelle advies gesprek, de fijne yogales en de nazorg : ik ben heel enthousiast en blij met mijn keus om lid te worden!

Jacobien