Karma yogi

Als karma yogi help je in de yoga studio. Niet om er geld mee te verdienen, maar omdat je het fijn vindt om bij te dragen aan de fijne sfeer, mensen welkom te heten en het “Yoga Spot gevoel” over te dragen.

Wat doe je als karma yogi(ni)?

Als karma yogi beman je een dagdeel de receptie, heet je klanten welkom en registreer je inschrijvingen en betalingen. Je beantwoordt vragen van klanten en zorgt dat de studio er representatief uit ziet, zorgt voor thee en de afwas.

Als je talenten hebt op het gebied van marketing of social media kan je ons ook daarmee helpen. Je wordt onderdeel van een team docenten en vrijwilligers met een fijne vibe!

Twee keer per jaar organiseren we een karma-yogi-dag voor al onze vrijwilligers. We hebben al eens in twee teams een escape room opgelost en heerlijk van thee met taartjes gesmuld. Vorig jaar gaven we een masterclass yoga, meditatie en pranayama gevolgd door een high tea, om je karma-yogi-fellows te leren kennen. Wat we dit jaar doen? Is ook afhankelijk van wat jij leuk vindt!

Wat verwachten we van je?

 •  Je bent een half jaar beschikbaar (uiteraard kan je een keer op vakantie of verhinderd zijn).
 •  Op basis van het aantal inschrijvingen maak je de zaal in orde.
 •  Je zet thee en water klaar en verwelkomt binnenkomende klanten.
 •  Je neemt de administratieve kant van het proces voor je rekening neemt (inschrijvingen, betalingen, registratie bevestigen).
 •  Daarnaast zorg je voor het vriendelijk wegwijs maken van nieuwe klanten, beantwoord je vragen of verwijs je mensen met vragen door aan docenten.
 • Tijdens de lessen ontferm je je over een aantal administratieve taken, zoek je leuke quotes en teksten die we kunnen gebruiken op Facebook en Instagram, op ons schoolbord of in de lijsten op het toilet, verzamel je informatie voor de nieuwsbrief of voer je adressen in. Je mag studeren als je werkzaamheden het toelaten, maar je mag beslist niet telefoneren omdat je dat hoort in de yogastudio’s.
 • Na de les zorg je ervoor dat de klanten een lekker kopje thee kunnen drinken, de zaal klaar wordt gemaakt voor de volgende les (swifferen / matten klaarleggen of weghalen, doekjes wisselen), en was en droog je de kopjes af, zet je thee voor de volgende les en sluit je de deur.

Wat stellen we er tegenover?

 • Je mag gratis alle online lessen volgen.
 • Als er plaats over is in een studio les aan het eind van je shift, mag je daar gratis aan deelnemen. Je krijgt daarnaast 4, 6 of 8 lessen per maand van ons cadeau, afhankelijk van de lengte van je shift (2, 3 of 4 uur).
 • Als we workshops organiseren die gehost moeten worden, kan je in ruil voor je hulp rondom de workshop met korting deelnemen.

Stellen we nog meer voorwaarden?

 • Als je ’n keer niet kan, ruil je met de andere karma yogi’s of overleg je met de docent.
 • We rekenen écht op je, dus laat het ons weten als je een keer niet kan en het niet geruild krijgt.
 • Eens per jaar organiseren we een teammeeting en eens per half jaar organiseren we een karma yogi (mid)dag. Daar ben je onderdeel van, dus word je ook uitgenodigd. Hier zit soms naast gezelligheid ook een leerzaam aspect aan.
 • Mocht je nog meer voor de studio kunnen of willen doen, laat het ons dan weten, daar staan we open voor.

Waar moet ik aan voldoen?

Je bent een leuk en vriendelijk mens. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Daarnaast ben je klantvriendelijk, representatief, positief ingesteld. Je hebt affiniteit met yoga en je wil jezelf minimaal 6 maanden aan ons verbinden. Bij voorkeur woon je in de buurt.

Op dit moment zoeken wij een nieuwe vrijwilliger voor:

maandagavond van 17.30 of 18.40 tot 20.40 
dinsdagavond van 18:30 – 21:00u
vrijdagochtend    van 9:00 – 11:30u 
zaterdagochtend 9.40-13.10 Olympisch Stadion

Als karma yogi kan je tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan onze workshops en je krijgt korting op je abonnement.

Bel of mail ons voor meer informatie! We maken graag kennis met je.

Als alles weer normaal is, stellen we dit er tegenover:

 • Je krijgt een half abonnement cadeau als je wekelijks één shift draait (de andere helft betaal je) en een heel abonnement als je twee shifts voor je rekening neemt.
 • Wil je geen half abonnement maar liever gratis lessen? Je krijgt dan 4, 6 of 8 lessen per maand van ons cadeau, afhankelijk van de lengte van je shift.
 • Ga je nog naar de middelbare school? Dan krijg je van ons €40 per maand in ruil voor je aanwezigheid (ipv yogalessen).
 • Als we workshops organiseren die gehost moeten worden, kan je in ruil voor je hulp rondom de workshop met korting deelnemen.