Coaching & Readings

Naast yoga- en pilates les kan je bij Yoga Spot ook individuele healing, reading, coaching en therapie afspraken maken.

Aura en Chakra reading

Tijdens de aura reading krijg je inzicht in jezelf. Dat kan bijvoorbeeld gaan over je werk, relaties, creativiteit, emoties, intuïtie, zingeving en ontwikkeling in je leven en waar je doelen, lessen, kracht en talenten liggen. Door de reading krijg je duidelijke handvatten mee hoe je eenvoudig veranderingen aan kan brengen in je dagelijks leven, en hoe je je sterke punten verder kan ontwikkelen.
Wordt gegeven door Francien.

Burnout Restorative yoga (privé of groepsles)

Als je een burnout hebt, heb je letterlijk al je energie opgebruikt. Wat de aanleiding ook is, je moet je levenswijze aanpassen en vaker rust inbouwen. Door gedurende de dag rust in te bouwen, herstelt het zelfhelend vermogen van je lichaam. Restorative Burnout yoga geeft je lichaam en geest deze rust. In deze les wordt geen inspanning van je verwacht. Deze les is ook te volgen als je echt niets meer kan. Wordt gegeven door Natasa, Margriet en Piet Jan.

Coaching

Je hoeft geen psychische klachten te ervaren om een coachtraject te doen; coaching is voor iedereen. Soms is het gewoon prettig om samen met een onafhankelijk iemand naar je situatie te kijken en hierbij begeleid te worden. Bij coaching wordt ervan uitgegaan dat je zelf de antwoorden in je hebt. Als coach help en stimuleer ik je om deze antwoorden helder te krijgen en je persoonlijke doelen te bereiken. De werkwijze is pragmatisch en oplossingsgericht.
Wordt gegeven door Miriam en Masja.

Core Energetica therapie

In een Core Energetica therapie sessie gebruik je energie, beweging en adem om je lichaamsbewustzijn te vergroten. Een van de manieren waarop we onszelf beperken is door onze energie en emoties vast te zetten in ons lichaam. Je leert de energie in je lichaam in beweging zetten. Dit ontspant, laat je energie stromen en brengt je weer in contact met je gevoelens. De totale ervaring van je lichaam verandert. Je zult je levendiger, krachtiger en blijer voelen. In een sessie ervaar je op een creatieve, dynamische en plezierige manier je eigen levensenergie.
Wordt gegeven door Piet Jan.

Yoga therapie

Door ziekte of emotionele/psychische klachten raakt de balans in lichaam, geest en ziel verstoord. Om deze balans weer te herstellen reinigen, harmoniseren en versterken we je op alle niveaus (lichamelijk, energetisch, emotioneel en geestelijk). Door de yogatherapie kan de zelfgenezingskracht van lichaam en geest weer goed functioneren.
Wordt gegeven door Margriet, Piet Jan, Patricia, Lahma en  Amber.

Counseling

Counseling is kortdurende oplossingsgerichte therapie. Het  helpt je onder meer bij een burn-out, angst en/of somberheid, eetproblemen, verslavingen en het verwerken van traumatische ervaringen. De werkwijze is pragmatisch en oplossingsgericht en gaat dieper dan coaching. Soms moet je eerst (emotionele) struikelblokken aanpakken, of onderzoeken waar deze mee te maken hebben, voordat je een volgende stap kunt zetten richting je uiteindelijke doel.
Wordt gegeven door Masja.