Massages

Ook als je geen lessen volgt bij Yoga Spot kun je een massage boeken. Dat kan online of telefonisch. Als je binnen 24 uur wilt boeken, maak dan telefonisch een afspraak. Zo weten we zeker dat we klaar voor je zijn!

Deep Tissue massage

In deze massage werken we met triggerpoints en strekkingen. Het is een krachtige massage, waarbij diepliggende spieren worden aangepakt. Daarin zit stress, emotie en pijn opgeslagen en ook afvalstoffen die ervoor zorgen dat je spieren verkrampt raken. De massage dringt diep in het spierweefsel door. Door krachtige druk worden afvalstoffen losgemaakt en afgevoerd door de lymfe- en bloedcirculatie.
Wordt gegeven door Karin 

Ontspanningsmassage

“Laat op tijd wat hooi van je vork vallen” is een oud chinees gezegde. Door je intuïtief te laten masseren door een op jou afgestemde masseur, valt er al gauw wat hooi van je vork. Je kan aangeven waar je meer of minder gemasseerd wil worden. Massage zorgt ervoor dat alles in je lichaam beter stroomt. Na een massage voel je je ontspannen, fit, en beter in balans. Wie wil dat nou niet?
Wordt gegeven door Karin en Francien

Raindrop Therapie

De helende werking van de Raindrop Therapie kan o.a. ingezet worden ter vermindering van rugklachten, bij overbelaste spieren of vermoeidheid, ter ondersteuning bij stemmingswisselingen, emotionele trauma’s en depressie. Je hele systeem wordt door de Raindrop Therapie weer in balans gebracht.
Wordt gegeven door Karin

Shiatsu massage

Shiatsu is Japanse natuurgeneeskundige drukpuntmassage. Shiatsu zorgt voor de gezondheid op fysiek, psychisch, emotioneel en spiritueel vlak en werkt op het spierweefsel, het zenuwstelsel, de circulatie van bloed en andere vloeistoffen, de hormonale balans, de organen en het energiesysteem (de meridianen). Het biedt ondersteuning bij performance en prestatie en ook initiatie en begeleiding bij individuele veranderingsprocessen. Wordt gegeven door Clemens.

Sportmassage

Sportmassage helpt bij ontspanning bij pijn, bij voorbereiding voor een sportevenement en bij het sneller herstellen na een zware sportbelasting. De focus ligt op het verbeteren van de doorbloeding, flexibiliteit, beweeglijkheid, pijnverlichting, triggerpoints, spierspanning en ontspanning bij chronische sportblessures.
Wordt gegeven door Karin

Triggerpoint massage

Triggerpoints zijn kleine spierknopen die spanning in de spier veroorzaken en de functie van nabijgelegen zenuwen en gewrichten beïnvloeden. Het bijzondere van triggerpoints is dat ze de pijn afleiden naar andere plekken in het lichaam. De oorzaak van pijn ligt dus vaak ergens anders dan waar je de pijn voelt!
Wordt gegeven door Karin en Francien

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een unieke tijd. Door hormonen worden spieren en gewrichten soepeler. Sommige vrouwen ondervinden last van rug-en nekspanning, bekkenklachten, vochtophopingen, slaapproblemen of ervaren spanning voor de naderende bevalling. De massage stimuleert de doorbloeding, de afvoer van lymfe en afvalstoffen en er komen natuurlijke kalmeringsstoffen (oxitocine) vrij die klachten doen verminderen.
Wordt gegeven door Karin en Francien

Yoga Spot contact

info@yogaspot.nl
020-822 31 44

Laan der Hesperiden 142
1076 DX Amsterdam

Arend Janszoon Ernststraat 665a
1082 LG Amsterdam

Bedrijfsinformatie

Yoga Spot Olympisch Stadion
KvK: 61985449
BTW: NL854580062B01
IBAN: NL90 KNAB 0258137886

Yoga Spot Buitenveldert VoF
KvK: 75317192
BTW: NL860235713B01
IBANL NL76 KNAB 0259479551