Verzilver je goede voornemens met deze supermooie introductie-actie

20-rittenkaart (vrij te besteden tot 1 juli 2021)

Gratis ‘New to Yoga Intro workshop’ op zaterdag 16 januari van 14:00-16:30 u

voor slechts € 200,-! (normale prijs € 275).

Uitleg over de actie
Voor nieuwe leden van Yoga Spot hebben wij nu een spetterende introductie-actie.
Voor slechts € 200,- ontvang je een 20-rittenkaart, en een ‘New to Yoga intro workshop’.

20 yoga- en pilateslessen
Je mag de 20 lessen op maken in je eigen tempo tussen de periode van aankoop en 1 juli 2021. Dus of je nu fanatiek bent en 3 keer per week wil komen of het liever wat rustiger aan doet, dat is helemaal aan jou.
De lessen zijn geldig voor alle reguliere yoga- en pilateslessen. Bekijk hier direct het rooster

‘New to Yoga Intro workshop’
De ‘New to Yoga Intro workshop’ vindt plaats op zondag 16 januari van 14:00 – 16:30 u. In deze workshop geven we uitleg over de verschillende vormen van yoga die bij ons op het rooster staan én ga je zelf aan de slag met een aantal basisoefeningen. Heb je vragen als ‘welke soort yoga past het beste bij mij?’ of ‘kan je ook met een blessure aan yoga doen’, stel ze tijdens de workshop. Yoga Spot staat voor toegankelijkheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Deze workshop is echt bedoeld om jouw welkom te heten, al je vragen rondom yoga weg te nemen en je zelf te laten ervaren hoe groot het effect van yoga is voor je lichaam en geest.

Voorwaarden actie
Deze actie is alleen geldig voor nieuwe leden. De actie loopt gedurende december 2020 en januari 2021. De lessen zijn geldig vanaf 1 januari tot 1 juli 2021. Niet-gebruikte lessen vervallen na die datum en zijn niet over te zetten naar een nieuwe kaart. De lessen staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Het aankoopbedrag van € 200,- dient in één keer te worden voldaan via de online aankoopwinkel per IDeal. Lukt dat niet? Geen nood. Je kan het bedrag ook overmaken naar onze bankrekening NL60 RABO 0304 0420 80 t.n.v. Yoga Spot. Vermeld dan je voor- en achternaam en “nieuwjaarsactie”.