abonnement

in een notendop: wat je moet weten over een abonnement bij Yoga Spot

Een uittreksel uit de algemene voorwaarden voor abonnementhouders (2021).

Een abonnement is een doorlopende overeenkomst tussen Yoga Spot en jou, met een minimale looptijd van 3 of 6 maanden. Je abonnementsgeld wordt maandelijks afgeschreven van jouw bankrekening. Hiervoor heb je ons gemachtigd.

Ingangsdatum

Je abonnement gaat in op de eerste dag van de komende kalendermaand. Als je je abonnement vandaag al wilt laten ingaan, brengen we pro-rata de rest van deze maand in rekening. Dus als je op 14 december begint, gaat je abonnement op 1 januari lopen. Het loopt bij een 3-maanden abonnement dan van 1 januari tot 1 april, of als je een 6 maanden abonnement hebt afgesloten van 1 januari tot 1 juli.

Opzeggen

Als je je abonnement wilt opzeggen, moet je dat per email doen. Als je op 6 (of 26) december je abonnement opzegt, loopt het door tot 1 januari.  Geef ons 3 werkdagen de tijd om het te verwerken. Als je niet opzegt, loopt je abonnement per kalendermaand door. Het abonnement is na de eerste afgesproken termijn van 3 of 6 maanden per de 1e dag van de volgende maand per maand opzegbaar.

Pauzeren
Het abonnement kan alleen gepauzeerd worden bij langdurige ziekte en blessures (zie art. 8 Alg. Voorwaarden).  Je krijgt op je halfjaar abonnement een korting van €10 per maand ten opzichte van het kwartaalabonnement: deze korting is bedoeld om vakanties of periodes van afwezigheid op te kunnen vangen.

Aantal lessen dat je kan volgen

Met dit abonnement kan je maximaal 14 lessen volgen in een kalendermaand. Voor lessen boven de 14e les wordt €7,50 per les aanvullend in rekening gebracht, wat aan ’t begin van de volgende maand wordt afgeschreven. We doen dit om een goed inkomen voor onze yogadocenten te kunnen blijven garanderen.

Meer dan het maximale aanal lessen volgen

Wil je graag meer dan 14 lessen per maand volgen? Dat kan. Boek dan je lessen als ‘onbetaald.’ Dat doe je door deze link te volgen (hij staat ook bovenaan het rooster). Als je hier inlogt kom je direct in de database. Je kan daar je lessen onbetaald boeken. Aan het begin van de nieuwe maand krijg je een email met een betalingsverzoek voor je extra gevolgde lessen.

Reserveren en annuleren van lessen

Reserveer altijd je yoga les (via de website of app). Groepslessen kan je tot 4 uur voor ’t begin van de les online annuleren. Annuleer je korter van tevoren of kom je niet naar de les (no-show), dan gaat de les van je maximale aantal lessen af.  Dit doen we alleen als je je niet (tijdig) afmeldt voor de les. We doen dit om te voorkomen dat je met je reservering een plek bezet houdt waar iemand anders graag naartoe wil.

Aan het eind van de maand…

Als je op 30 oktober een les probeert te boeken voor 1 november, krijg je de vraag of je wil betalen. Je vraagt je dan af hoe dat zit, want je hebt toch een abonnement? Ja – dat klopt – maarrrrr. Je abonnementsgeld wordt per de eerste dag van de volgende maand geïnd. Pas op die eerste dag van de nieuwe maand ziet MindBody jouw nieuwe maand dan als betaald, en kan je je lessen voor die maand boeken. Wil je graag eerder je favoriete lessen boeken? Volg dan deze link (hij staat ook bovenaan het rooster), als je hier inlogt kom je direct in de database. Je kan daar je lessen vooruit boeken. Zodra je betaling de eerste van de maand is geïncasseerd, rekent het systeem automatisch met je geboekte lessen af. Ik heb ’t geprobeerd uit te leggen aan m’n laptop maar zo werken computers nou eenmaal…

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust! En neem ook eens een kijkje op ons workshoprooster, daar vind je verdiepende workshops en cursussen. Misschien zit er wel iets leuks voor je bij!

We kijken er naar uit je vaak te begroeten de komende tijd.

Met hartelijke groet,

Margriet Verhagen

oprichter Yoga Spot