‘No guts, no glory.’

Yvonne Willems

Hatha Yoga, Yoga voor sporters

Biografie:
Yvonne beoefent al jaren yoga, naast hardlopen, triatlon en tennis. Yoga heeft haar geholpen steeds terugkerende blessures te voorkomen. Ze heeft inmiddels de erkende 4-jarige Raja Yoga docenten opleiding (500+) en de internationale Yoga4Runners docentenopleiding af te ronden. Yvonne wil graag haar enthousiasme en ervaring met yoga in combinatie met sport en werk met jullie delen, om jullie te helpen “lekkerder in je vel te zitten” en je doelen te bereiken.

Yvonne geeft voornamelijk “Yoga voor Sporters”. Dit is geen atletische yoga, maar yoga gericht op het vinden van de balans tussen kracht en flexibiliteit, en met aandacht  voor targetgebieden per sport. Haar lessen zijn afwisselend, energiek en ontspannend. Lekker bewegen én ontspannen!

Favoriete asana:
Adho Mukha Vrksasana- Hand stand

Waarom doe je deze asana graag / wat brengt hij jou?
De handstand daagt mij uit om vertrouwen in mezelf te hebben. Het overwint een angst en het dwingt mij om iets anders te doen buiten de begaande paden. Dit betekent vrijheid voor mij; om mezelf te zijn en lekker te doen waar ik zin in heb. Wanneer ik in de handstand sta, dan maak ik mijn hoofd leeg en voel ik me sterker en dit geeft mij zelfvertrouwen.