VoetreflexPlus en TuiNa massage

In de maanden december en januari is jouw investering niet € 65,- maar € 54,- per massage. De klachtgerichte behandeling niet € 422,- maar € 359,-

Wat is VoetreflexPlus?

Ontspannende voetreflexmassage 60 min. € 65,-
VoetreflexPlus therapie is een natuurgeneeskundige therapie. Het is een massagetherapie waarbij men ervan uitgaat dat het hele lichaam in de voeten vertegenwoordigd is. Omdat lichaam en geest een eenheid vormen kan je via het masseren van de voeten zowel je geestelijke als je lichamelijke gezondheid positief beïnvloeden. VoetreflexPlus massage gaat hierbij uit van de gedachte van reflexzones. Dit in tegenstelling tot andere massagetechnieken waarbij men gericht is op het masseren van het lichaamsdeel waar men op werkt. Bij VoetreflexPlus therapie worden zowel de Chinese als de Westerse massagetechnieken gebruikt, vandaar de Plus.

Klachtgerichte VoetreflexPlus therapie € 422,-
1ste consult – ca.90min.  € 72,- (bestaande uit intakegesprek, analytisch voetonderzoek en ontspanningsmassage)
2e-6e consult ca. 60min.  € 70,- (massage gericht op de klacht)

 

 

Contactgegevens

Danielle Lo-A-Njoe

06 – 22156215

loanjoereflextherapie@gmail.com

 

 

 

Wat is TuiNa massage?

TuiNa (Chinese lichaamsmassage) 60 min. € 65,-

TuiNa massage (betekent letterlijk ‘duw en pak’) is een Chinese lichaamsmassage. Er wordt druk uitgeoefend op de meridianen (energiebanen) en op specifieke punten (acupunctuurpunten) op deze energiebanen. Als gevolg van emotionele of fysieke problemen kunnen deze meridianen geblokkeerd raken. Om deze blokkades op te heffen, worden specifieke punten (acupunctuurpunten) die op de meridianen liggen gemasseerd. Hierdoor zal de Qi (levensenergie) en de bloedcirculatie weer vrij kunnen stromen. TuiNa massage heeft een diepe en krachtige werking die tot doel heeft het lichaam in balans te brengen.

 Contactgegevens

Danielle Lo-A-Njoe

06 – 22156215

loanjoereflextherapie@gmail.com