‘Verander dat wat je niet kunt accepteren, accepteer dat wat je niet kunt veranderen en heb de wijsheid om het verschil tussen beide te zien.‘

Masja Ninck Blok

Vinyasa yoga, Hatha yoga, tieneryoga, meditatie, psycholoog/coach

Biografie:
Haar yoga teachertraining volgde ze in Rishikesh, India. In de yoga komen voor haar alle passies samen; beweging, geestelijke gezondheid, creativiteit en spiritualiteit. Dit laatste betekent voor haar luisteren naar je intuïtie en het volgen van je persoonlijke levenspad. Masja werkt tevens sinds 2007 als psycholoog/intuïtief coach. Hierbij maakt ze gebruik van zowel westerse als oosterse werkvormen. Sinds 2016 is haar coachingspraktijk gevestigd bij Yoga Spot.

Wanneer je bij haar komt voor coaching danwel yoga, kun je een open, betrokken en eerlijke houding verwachten. Haar werkwijze is intuïtief, speels en kritisch waar nodig. Zowel in haar yogalessen als in de coachtrajecten heeft ze oog voor fysieke gesteldheid, geestelijk welzijn en zingeving. Ze daagt je fysiek en geestelijk uit, maar met respect voor jouw grenzen.

Naast het coachen en de yoga, werkt ze als (trainings)actrice. Ze houdt er van om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. In alledrie de vakgebieden probeert ze te fungeren als een spiegel die dit mogelijk maakt.

Favoriete asana:
Kapotasana- Pigeon

Waarom doe je deze asana graag / wat brengt hij jou?
De duif is een krachtige pose die aardend werkt, je hartchakra opent en helpt om emoties los te laten. Mij helpt de duif om me naar binnen te keren, in het moment te zijn en mijn lijf te voelen. In 2004 heb ik een heftig ongeluk gehad waarbij het een wonder is dat ik nog loop. Ik voel daarom ook enorme dankbaarheid in deze houding: voor mijn benen, en voor het leven.