‘Be yourself; everyone else is already taken.’ Francien Degewij

Aura Chakra Readings, massages, zwangerschaps massages, meditatie cursussen

Biografie:
Bij Yogaspot is Francien degene die Aura Chakra Readings geeft. Tevens is zij masseuse bij wie je een Ontspannende massage of een Zwangerschaps massage kan reserveren. Francien haar passie is om het ‘onzichtbare’ ‘zichtbaar’ te maken. Dit doet zij o.a. door het geven van Aura Chakra Readings en Massages.
De Aura Chakra Reading is down to earth, met haarscherpe bewoordingen, de spijker op zijn kop en daarom erg bruikbaar. Francien combineert haar inzichten met respect en nuchterheid. Ook de massages van Francien helpen je weer in verbinding te komen met je lichaam. Door jezelf te laten masseren, breng je je aandacht weer helemaal terug naar jezelf.
Francien volgde de afgelopen 10 jaar verschillende cursussen, zoals Zwangerschaps massage, Klassieke massage, Balinees Sjamanisme, Reiki en Shamballa-Teacher-Meditatie trainingen.
Meer informatie over Francien vind je op haar website: www.spiritenco.nl.

Favoriete massage:
Ontspanningsmassage

Waarom doe je deze asana graag / wat brengt hij jou?
Ik vind het heerlijk om een Ontspannings Massage te ontvangen. Daarna ben ik energiek en rustig. En voel ik hoe het is om weer in balans te zijn. Het geeft dan ook erg veel voldoening om deze massagevorm te geven.