‘Be yourself, everyone else is already taken’

Francien Degewij

Aura Chakra Readings, massages, zwangerschaps- massages, meditatiecursussen

Biografie:
Bij Yogaspot is Francien degene die Aura Chakra Readings geeft. Tevens is zij masseuse bij wie je een ontspannende massage of een zwangerschapsmassage kan reserveren. Francien’s passie is om het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken. Dit doet zij o.a. door het geven van Aura Chakra Readings en massages.

De Aura Chakra Reading is down to earth. Met haarscherpe bewoordingen slaat ze de spijker op zijn kop. Haar adviezen zijn erg bruikbaar en toepasbaar in je dagelijks leven. Francien combineert haar inzichten met respect en nuchterheid.

De massages van Francien helpen je weer in verbinding te komen met je lichaam. Door jezelf te laten masseren, breng je je aandacht weer helemaal terug naar jezelf.

Wil je jezelf helemaal laten verwennen, kies dan voor een combinatie van een Aura Chakra Reading en een massage; Francien weet de gevonden blokkade’s in je energiesysteem goed los te kneden.
Francien volgde de afgelopen 10 jaar verschillende cursussen, zoals zwangerschapsmassage, klassieke massage, Balinees Sjamanisme, Reiki en Shamballa-Teacher-Meditatie trainingen.
Meer informatie over Francien vind je op haar website: www.spiritenco.nl

Francien´s favoriete massage:
Ontspanningsmassage

Waarom ontvang je deze massagevorm graag / wat brengt hij jou?
Ik vind het heerlijk om een ontspanningsmassage te ontvangen. Daarna ben ik energiek en rustig. En voel ik hoe het is om weer in balans te zijn. Omdat ik weet hoe heerlijk het voelt, geeft het me ook erg veel voldoening om deze massagevorm te geven.