Yoga retreats

Come for a week of deepening yoga, yummy organic food and lots of space for relaxation – all in a stunning location amongst beach and mountains…

Yoga retreat in de Pelepponesos in Griekenland, Marathea

In deze intensief ontspannende Yoga Retreat gaan we in op de diverse aspecten van Yoga. Voor de vroege vogels beginnen we met mantra’s, kriya´s, pranayama, en een meditatie tijdens de zonsopgang – dat bijzondere moment waarop de wereld even stilstaat. Na het ontbijt maken we het lichaam wakker met een heerlijke Hatha of Vinyasa les, waarna we gezamenlijk lunchen. De rest van de dag is er veel tijd om te ontspannen: lekker luieren in de tuin, eindelijk dat fijne boek lezen, even lekker tijd voor jezelf om de omgeving verkennen, een massage, een wandeling in de bergen, een stadje bezoeken of een privé sessie met een docent. ´s Middags kun je naar het strand om de helende kracht van de zee te ervaren.

Bij terugkomst staan de docenten klaar om je een ontspannende yin- of restorative les te geven, met hands-on adjustments om je nog dieper in de ervaring te brengen. Na het diner met kraakverse streekproducten is er nog een half uur meditatie, waarna we heerlijk ontspannen het bed induiken.

Links, prijzen, meer informatie

Yoga Spot organiseert deze reis op Landgoed Marathea, een in de ongerepte natuur gelegen landhuis in de Pelleponesss in Griekenland. Alles wordt verzorgd: de boeking van vliegtickets, transfers van en naar de luchthaven, accommodatie, eten en drinken, een een heerlijk yogaprogramma door Lahma Muris en Margriet Verhagen.

Data: 3 t/m 10 oktober 2018
Prijs: €1.175,= inclusief vliegticket, transfer, accommodatie, eten, drinken en yoga programma
Accomodatie:  Ruime tweepersoonskamer met eigen badkamer.
Er is een beperkt aantal éénpersoonskamers beschikbaar tegen een bijbetaling van €250.
Docenten: Lahma Muris en Margriet Verhagen
Locatie: Landgoed Marathea, Pelepponesos, Griekenland
Programma: mail ons voor het volledige programma via “zet mij op de mailinglijst”.

ruime, lichte slaapkamers met eigen badkamer
ruime, lichte slaapkamers met eigen badkamer
's morgens koesteren we ons in de eerste zonnestralen
Yoga tussen de bloeiende oleanders
Uitzicht vanaf het terras
De avond valt

De docenten

Voor dit unieke retreat bundelen docenten Lahma Muris en Margriet Verhagen hun krachten. Met tientallen jaren internationale meditatie- en yoga ervaring zetten zij een programma op de kaart dat je yoga beleving intens verdiept.

Lahma heeft de unieke kwaliteit om haar studenten haarfijn aan te voelen. Daardoor geeft ze zeer accurate feedback en ondersteuning en leidt de studenten naar een voor hun geschikte en prettige yoga practice. Lahma geeft trainingen, workshops, individuele sessies, retreats en lessen over de hele wereld op het gebied van yoga, meditatie en body/mind balancing. Zij heeft een warme, lieve en krachtige persoonlijkheid.

Margriet is oprichter en docent van Yoga Spot in Amsterdam. Ze is een opgewekte en energieke docent, die haar passie voor persoonlijke groei, mantras en yoga op een enthousiaste, optimistische en humoristische manier met je deelt. Ze heeft scherpe inzichten gekoppeld aan haar spiritualiteit en ze geniet van buiten zijn.

Uitzicht tijdens de wandeling naar zee
Yoga in de overdekte buiten-shala
Tijdens de wandeling valt veel te zien
Lahma Muris en Margriet Verhagen
Beloning: een heerlijk verkoelende duik na de wandeling
Citroenen en sinaasappels groeien langs de weg
Na de lange wandeling in een gezellig cafeetje
Reclining butterfly: uitzicht vanuit de yoga shala