Talking to your BodyMind:
In gesprek met je intelligente lichaam via geleide meditatie, 7 dagen van 8.15 tot 9.15 van maandag 13 tot en met zondag 19 april 2020.

Ivm de sluiting woon je de meditaties bij via Livestream.

Het Osho programma ‘Talking to your BodyMind’ heeft als doel je in gesprek te brengen met je BodyMind.
De medische wetenschap begint te erkennen wat wijzen en mystici altijd hebben geweten: “mind en lichaam zijn geen losstaande entiteiten, maar staan intensief met elkaar in verbinding.”

Met die verbinding tussen lichaam en geest ga je in dit geleide meditatie programma aan de slag.

Sluit vriendschap met jezelf; alsof je opnieuw kennismaakt. Het programma van 7 geleide meditaties helpt je als je opmerkt dat je veel in je hoofd zit, ‘buiten jezelf bent’ en soms het contact met jezelf kwijt bent. Talking to your BodyMind gaat over het herstellen van het evenwicht in het lichaam.

Lahma Muris (docent Yoga Spot) leidt elke meditatie. De serie van 7 meditaties is een herinneringsproces aan een taal die de meesten van ons zijn vergeten. Het is de verbindingstaal met ons eigen lichaam. Communiceren met je lichaam, ertegen spreken, naar zijn boodschappen luisteren.
Om deel te nemen aan dit programma is het niet nodig dat je regelmatig mediteert.

Data, investering en inschrijven
• Het programma duurt 7 dagen van 8.15 tot 9.15.
• Start maandag 13 tot en met 19 april 2020.
• Prijs: € 52,50 inclusief de geleide meditatie die je na de eerste week zelf kan doen.
• Inschrijven: Je kan je inschrijven via het workshoprooster.

De Methode
Het uitgangspunt van deze methode is dat een deel van het onderbewuste een ongewild (lichaams) symptoom of gedragspatroon heeft gecreëerd dat je nu als belemmerend ervaart. Dit patroon kan vanuit de juiste intentie ontstaan zijn, en jou in het verleden ook echt geholpen hebben, maar je nu tot last zijn.

Door diepe ontspanning van het bewustzijn, krijgt je Onderbewuste ruimte om nieuw gedrag en nieuwe manieren te vinden die je lichaam en geest (Body/Mind) op een gezonde en gunstige manier ondersteunen, zodat je terugkeert naar je natuurlijke staat van ontspanning: gezond en in balans zijn. Met deze ‘reset’ zullen je belemmerende gedragspatronen zich omvormen of oplossen. Het is eigenlijk een proces van niets-doen. In diepe ontspanning opent je onderbewustzijn zich voor suggesties en zal het op een nieuwe manier voor je gaan “werken”, zonder dat je “bewust” iets hoeft te doen.

Het Proces: Geleide meditatie

Lahma begeleid je dagelijks in de meditatie. Je raakt in een diepe ontspanning.

Deze geleide meditatie is een herinneringsproces aan een taal die de meesten van ons zijn vergeten. Het is de verbindingstaal met je eigen lichaam. Communiceren met je lichaam, ertegen spreken, naar zijn boodschappen luisteren, was in het oude Tibet een algemeen gebruik.

Om deel te nemen aan dit programma is het niet nodig dat je regelmatig mediteert. Je kan het ook niet ‘fout’ doen. Je hoeft niets te doen.

Begeleiding – Lahma Muris

Lahma is internationaal opgeleid en geeft trainingen, workshops, individuele sessies en lessen over de hele wereld. Verder geeft ze meditatie trainingen (Actieve meditaties, Zazen,) Inquiry workshops en Body/Mind balancing workshops. En als gecertificeerde hypnose coach, gebruikt ze graag hypnose als een brug naar meditatie.

De belangrijkste ervaring in Lahma’s leven is haar tijd die ze met Osho doorbracht in India. Ze woonde en werkte hier gedurende 10 jaar en deed diverse yoga en meditatie opleidingen. De stilte en diepte waarmee ze in verbinding kwam door haar geliefde teacher, is het licht in haar leven. Die stilte brengt ze in haar Yoga.

Neem voor meer informatie contact op met Lahma via lahma.yoga@gmail.com

Wat deelnemers van dit programma vonden:
De techniek helpt bij het accepteren van wat is en brengt je uiteindelijk terug naar de essentie van je wezen. Alsof alle ruis en zwaarte van je afvallen en je weer helder kunt zijn, in het hier en nu. Ik ben Lahma ongelofelijk dankbaar. Lahma is inspirerend en heeft mij ontzettend geholpen om in periode van verdriet of stress een transformatie te kunnen maken, in plaats van te gaan hangen in slachtofferschap. De lessen zijn bevrijdend en genereren een enorme levenslust.

                                                                                              Eva Duijvenstein, Actrice

Deze workshop heeft wonderen voor mij verricht. Ik had er eigenlijk niet zoveel verwachtingen van, maar werd aangenaam verrast. Al jaren kamp ik met een chronisch slaapgebrek en ik had al veel geprobeerd maar alles hielp steeds maar een beetje of heel even.

 Nu weet ik hoe ik mijn lichaam in een diepe ontspanning kan brengen en los kan laten om me over te geven aan de slaap. Ik kan beter voelen wat mijn lichaam nodig heeft en waar mijn grenzen liggen.” 

Jagruti Haas is counselor en heeft een eigen praktijk voor Inzicht en groei, “Counseling IJburg”.

 

Data: maandag 13 tot en met 19 april 2020
Locatie: je eigen huiskamer. We sturen je een kwartier vóór de livestream begint een link zodat je kan deelnemen.
Tijd: 8.15 – 9.15 uur
Prijs: € 52,50 inclusief de geleide meditatie op mp3 zodat je deze zelf thuis kan voortzetten.
Inschrijven: Je kan je hier inschrijven of onderstaande link volgen. Je wordt doorgeleid naar MindBody, ons registratiesysteem.

Workshops & events