Yoga retreats

Come for a week of deepening yoga, yummy organic food and lots of space for relaxation – all in a stunning location amongst beach and mountains…

Yoga retreat in Griekenland, Portugal en Spanje

Wil je je yoga practice verdiepen? Met dezelfde prettige docenten waar je in Amsterdam ook les van krijgt? Boek dan één van de yoga retreats van Yoga Spot. We nemen je mee naar schitterende retreat centers, waar je je helemaal kan onderdompelen in natuur, schone lucht, bergen en/of strand – en last but not least, yoga natuurlijk!

Wat is een retreat?

Het woord “retreat” betekent “terugtrekken”. Je onttrekt jezelf even aan het leven van alledag, om tot jezelf te komen. Dat doe je bewust; je komt niet om een gezellige vakantie te vieren met een druk programma, je kiest er juist voor om naar binnen te keren. Je neemt de tijd voor jezelf, om te vertragen, om te verdiepen, te reflecteren. Het is vaak een periode waarin je tot nieuwe inzichten komt over jezelf of je leven.

Het liefst doe je dit met zo min mogelijk afleiding; zonder laptop, telefoon, email. De yoga en de rustige omgeving helpen je daar bij. Ook gezond eten helpt je erbij: we kiezen voor voeding die voedt en niet alleen een vol gevoel geeft. Dit draagt bij aan een gelukkig gevoel. Je voeding beïnvloedt nameljk zeker hoe je je voelt, in positieve zin. Daarom kiezen we tijdens de retreat voor vegetarische maaltijden met zoveel mogelijk verse, indien mogelijk lokale en biologische seizoensproducten. Het meeste fruit heeft ’s morgens nog aan de boom gehangen.

Ontdek tijdens de retreat zelf wat dit alles met je doet!

 

Retreat Griekenland 14 – 21 Mei 2020
Inschrijven / subscribe for email updates

Laat hier je email adres achter als je op de hoogte gehouden wil worden van onze retreat van 14-22 mei 2020 naar Griekenland.

Leave your email address here if you want to receive more information about the retreat in Greece from May 14-21 2020
Marketing by

De docenten

De docenten van Yoga Spot zijn de docenten die les geven tijdens deze retreats. Zodat je je yoga kan verdiepen onder leiding van je eigen vertrouwde docenten! Kijk onder de afzonderlijke retreats welke docenten de retreat begeleiden.

Links en meer informatie

In 2020 en 2021 organiseren we drie Yoga Spot retreats: in Griekenland, Portugal en Spanje. Klik op de verschillende retreats om meer te weten te komen over de plek en de details.

Griekenland, 14-22 mei 2020

Portugal, 22-29 oktober 2020

Spanje, 2-9 oktober 2021

Subscribe for Email Updates

Om op de hoogte te worden gebracht van onze retreat in Portugal van 22-29 oktober 2020, laat je hier je gegevens achter.

For more information about the Portugal retreat in October 2020, please leave your contact details below!
Marketing by
Subscribe for Email Updates

Om op de hoogte te worden gebracht van onze retreat in Malaga, Spanje van 2-9 oktober 2021, laat je hier je gegevens achter.

For more information about the Malaga retreat October 2-9 2021, please leave your contact details below!
Marketing by