14 mei: 13:15 – 17:00. Workshop Basics of Yoga
Deze workshop is een Light-versie van de 5-weekse Basics of Yoga cursus. Het voordeel van deze workshop is dat deze slechts 1 dag(deel) in beslag neemt.

Je leert:

 • dezelfde filosofie als in de basiscursus: het 8-voudige pad van Yoga
 • de meest voorkomende yogahoudingen,
 • 2 ademhalingstechnieken,
 • over meditatie
 • en over de verschillende yogastijlen

Opdat je hierna een mooi fundament hebt gelegd, en met een veilig en zeker gevoel yogalessen kunt gaan volgen; bij de Yoga Spot of bijvoorbeeld tijdens je vakantie, waar ook ter wereld.

Deze workshop is voor mensen:

 • die nooit eerder aan yoga hebben gedaan,
 • of even from scratch willen beginnen.
 • die al langer yogalessen volgen, maar meer willen weten over wat er nu eigenlijk ‘achter het doen van die houdingen’ zit.
 • Graag de basiscursus willen doen, maar niet willen wachten tot na de zomer.
 • En/of gewoon snel de yoga in willen duiken.

  DATUM: 14 mei
  TIJD: 13:15 – 17:00 U
  PRIJS: € 40,-

Wil je (meer) houdingen en ademhalingsoefening op een rustig tempo aanleren? Wat dieper ingaan op de filosofie? En wat langer bij alle facetten van de yoga stilstaan en de tijd/ruimte hebben om deze ‘in te laten dalen’? Schrijf je dan in voor de 5-weekse Basics of Yoga die in september weer begint.

Link om je te registreren voor de basiscursus van september 2017:
https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=236978&stype=-8&sView=day&sLoc=0&sTrn=10&date=09/17/17

Over Masja:
Haar yoga teachertraining volgde ze in Rishikesh, India. In de yoga komen voor haar alle passies samen; beweging, geestelijke gezondheid, creativiteit en spiritualiteit. Dit laatste betekent voor haar luisteren naar je intuïtie en het volgen van je persoonlijke levenspad. Masja werkt tevens sinds 2007 als psycholoog/intuïtief coach. Hierbij maakt ze gebruik van zowel westerse als oosterse werkvormen. Sinds 2016 is haar coachingspraktijk gevestigd bij Yoga Spot.Wanneer je bij haar komt voor coaching danwel yoga, kun je een open, betrokken en eerlijke houding verwachten. Haar werkwijze is intuïtief, speels en kritisch waar nodig. Zowel in haar yogalessen als in de coachtrajecten heeft ze oog voor fysieke gesteldheid, geestelijk welzijn en zingeving. Ze daagt je fysiek en geestelijk uit, maar met respect voor jouw grenzen.

Naast het coachen en de yoga, werkt ze als (trainings)actrice. Ze houdt er van om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. In alledrie de vakgebieden probeert ze te fungeren als een spiegel die dit mogelijk maakt.