Waar is mijn docent gebleven?
Ben je net helemaal gewend aan je favoriete docent, zie je zijn (of haar) naam plotseling niet meer op het rooster staan.. Waar is ze gebleven?

Vakantie, studie, pancha karma, lange meditaties, self-practise
Veel mensen hebben een romantisch beeld bij het zijn van yoga docent. Niets anders doen dan jezelf heerlijk de hele dag stretchen… Dat klinkt heerlijk hé! Maar yoga docent zijn is ook een vak. Opladen, inspiratie opdoen, bijscholingen en trainingen volgen om bij te blijven of nieuwe technieken te leren is belangrijk. Ook is het zoeken naar de stilte in onszelf belangrijk: we kunnen je alleen leren wat we zelf ervaren. Dus zoeken we zelf ook onze docenten op tijdens de koude wintermaanden. En die docenten wonen vaak op prachtige  plekken op de aarde!

Dus als je Eline, Lahma, Kim en Lilian mist… zij zijn allemaal uiterlijk begin april weer terug!

Wijzigingen in het docententeam
Ook kiezen sommige docenten ervoor om op andere plekken les te geven of ander werk te doen. Zo geeft Debbie geen les meer bij Yoga Spot, heeft Masja zich volledig toegelegd op haar acteerwerkzaamheden en coach praktijk, en werkt Patricia van begin april tot half oktober in Frankrijk en België. Masja geeft nog wel de Chakra cursus en een aantal workshops, en we hopen Patricia half oktober weer te verwelkomen in ons team!

Nieuwe gezichten
Voor de les momenten die door bovenstaande docenten werden gegeven, zoeken we zorgvuldig naar volwaardige vervanging. Tot het zover is, zie je een aantal vaste vervangende docenten les geven, en ook een aantal nieuwe gezichten. Zo zijn we heel blij dat Nataliia de Hatha Flow op zondagochtend geeft en dat Jasmijn vanaf 1 april de vrijdagochtend Yin les van Patricia overneemt. We voeren gesprekken met docenten voor de vervanging voor de yin lessen op dinsdagmiddag, donderdagochtend en zondagmorgen.

Bevalt een vervanger je heel goed, of juist helemaal niet? Laat het ons weten. Jouw ervaring is voor ons het belangrijkst, dus twijfel niet om ons te mailen/bellen/aan te spreken!

Liefs, Margriet