Vrijdag 10 en 18 mei 20:30 – 22:00: Kirtan & Mantra zang
Zingen is één van die creatieve activiteiten die je zeldzaam gelukkig kunnen maken. Het is net als schilderen of een instrument bespelen: je creëert iets met je lichaam, en omdat je het samen met anderen creëert, ontstaat er een fijne vibe.
Het is moeilijk objectief te omschrijven wat het effect is.
Voor mij is het een avondje actieve meditatie. Ik denk niet, ik zing. Ik laat los, ik creëer. Ik ben stil, en mediteer. We wikkelen stemmen om elkaar heen en krijgen kippenvel van de gezamenlijke creatie.
Zing je graag maar komt het er niet van? We zingen mantra’s, klankgebeden en come-togethersongs uit allerlei windstreken, religies en culturen. Mantra’s zijn korte teksten, die je herhaalt. Je kan ze een, tweestemmig of in canon zingen; het maakt niet uit of je vindt dat je kan zingen, het gaat om het plezier dat je eraan beleeft.
Samen zingen heeft een meditatief en een actief component, en na een avondje zingen voel je je enorm vrolijk, heb je je innerlijke rust gevonden en kan je de wereld aan!
Het zingen wordt begeleid op harmonium door Margriet en op gitaar / ukelele door Lilian. En als je zelf een instrument bespeelt en mee wil doen, laat het ons dan weten!
AANMELDING: je kunt je inschrijven voor deze workshop door te betalen met iDeal. Volledige betaling is vereist om je plek te reserveren. Je inschrijving is bevestigd wanneer de betaling compleet is.
DATUM: Vrijdag 10 en 18 mei
TIJD: 20:30 – 22:00
PRIJS: €15, members: regular class prices
Schrijf je hier in voor deze workshop of via het reguliere rooster als je al een leskaart hebt bij Yoga Spot.