In deze basiscursus van 4 weken besteden we aandacht aan de yoga filosofie in al haar verrassende aspecten, leer je belangrijke uitgangspunten voor houdingen, en gaan we aan de slag met ademtechnieken en meditatie: alles om je te helpen om je yoga te goed uit te voeren.

We nemen de tijd om basishoudingen in detail te bekijken, waarbij je zelf ervaart hoe het voelt om de juiste alignment  toe te passen en hoe je verder in de houdingen kunt komen. De alignment die je tijdens deze basiscursus leert, helpt je om meer uit je wekelijkse lessen te halen en op een veilige manier te groeien in je yoga practise. Ook besteden we wekelijks aandacht aan pranayama en leer je diverse meditatie vormen kennen. Met deze vier lessen heb je een stevig fundament gelegd voor alle lessen op ons programma!

AANMELDING: je kunt je inschrijven voor deze workshop op de website en betalen met IDeal of credit card, óf je betaling overmaken naar onze bankrekening met nummer NL90 KNAB 0258137886 t.n.v. Yogaspot VoF onder vermelding van je naam en de naam van de cursus. Volledige betaling is vereist om je plek te reserveren. Je inschrijving is bevestigd wanneer de betaling compleet is.

 

Kosten: €110 voor vier lessen van twee en een half uur.
Zondagmiddag 14.00 – 16.30 (locatie Buitenveldert) op zondag 14 en 21 januari en 4 en 11 februari (niet op 28 januari).

 

Reacties van eerdere deelnemers:

“Het was fijn om informatie te krijgen over de filosofie achter yoga en daarna te oefenen. Het was ook na de les nog lang lekker nagenieten van de ontspanning en na een paar lessen kon ik ook al merken dat ik soepeler werd. Ik ga door met yoga en bij Yoga Spot; fijne lessen in een prettige omgeving!”

`Ik heb ondanks dat ik al een paar jaar aan yoga doe, veel aan de cursus gehad. Je leert meer over waarom je doet wat je doet, iets waarvoor in veel yogalessen niet de tijd is. Dan doe je gewoon mee met de rest. Het is fijn om beter te weten wat er achter zit zodat je dat er steeds bij kan halen tijdens je practise.`

“Ik doe al jaren aan yoga, maar toch heeft deze cursus me veel gebracht. Ik vond het leuk en interessant om meer te weten te komen over de theorie achter yoga en meditatie. Door de persoonlijke aandacht en fijne en vertrouwde sfeer in de kleine groep krijg je meer zelfvertrouwen bij het doen van de oefeningen. De hoofdstand aan het eind van de cursus is een vrolijke bonus en een overwinning op jezelf. Kortom, een heel inspirerende cursus!”

“Ik wilde graag meer zelfvertrouwen creëren in de yoga lessen. Door de basiscursus heb ik meer knowhow in wat ik doe, kan ik beter tot mijzelf komen en grenzen aangeven. Oftewel meer vertrouwen in volgende yoga lessen.”

‘Fantastische cursus, fijne docenten en een prettige mooie ruimte voor de yoga practice. Ik kan het zeker aanraden!’

‘Wat een fijne, relaxte en informatieve yogacursus is dit. Precies wat ik zocht. Leuk om nu iets meer achtergrond te hebben voor tijdens mijn yogapractice. Maar je krijgt ook goede begeleiding om diverse yoga houdingen onder de knie te krijgen. En dat is zo fijn! Margriet en Piet Jan heel erg bedankt!’  – Fleur, deelnemer najaar 2019.

 

Over Margriet:

Margriet begon rond 1995 met spirituele ontwikkeling en meditatie, maar na tien jaar realiseerde ze zich dat ze ook een lichaam had gekregen in dit leven en dat je daar óók wat mee moest. Yoga was een logische vervolgstap. Haar opleidingen volgde ze bij Katiza Satya, Kevin Sahaj, Govinda Kai, Shirley Woods, Anoshe en Nigam Overington, Judith Lasater, Adelene Cheong en Alison Melvin. Ook volgde ze diverse cursussen zoals Reiki, Voetreflexologie en Shiatsu en een opleiding tot healer, reader en bewustzijnscoach bij Ingrid Groenen en Tuffie Vos. Alles wat haar veel gebracht heeft voegt ze toe aan haar yogalessen; lekker onconventioneel, maar wel van veel waarde. Voor alleen de houdingen kan je ook naar een sportschool gaan, maar wil je yoga begrijpen en integreren in je dagelijks leven, dan ben je bij haar aan het goede adres. Ze heeft scherpe inzichten en brengt alles met een flinke dosis humor.

 

Aanmelden:
Reserveer hier je plek of klik op onderstaande link. Lukt dat niet, stuur ons dan een mail op info@yogaspot.nl, dan melden wij je aan.

Je boekt de cursus op www.yogaspot.nl/workshops-events