Onze nieuwe Karma Yogini’s!

Met trots stellen we jullie maar liefst 3 nieuwe Karma Yogini’s van Yoga Spot voor! In ruil voor yoga- en pilateslessen zullen zij zich de komende tijd voor Yoga Spot in gaan zetten. Ieder met haar eigen kwaliteiten: we hebben met deze vier dames journalistiek-, schrijf-, organisatie-, marketing- en dienstverlenend talent binnen gehaald! Allen gaan per 1 juli aan de slag. Voorop staat dat het betrokken en sociale dames zijn, die je graag van dienst zijn of advies geven. Hieronder stellen we ze aan je voor! Welkom bij team Yoga Spot!

crissy3Crissy Mulder
Begin deze maand kwam ik terug van een prachtige lange rondreis door Azië. Ik zag al het moois van Nepal, Yunnan (China), Myanmar, Vietnam én Bali. Op die laatste bestemming beoefende ik verschillende yogastijlen. Een nieuwe liefde is hier geboren. In yoga voel ik me vrij. Blij, ontspannen en echt mezelf.

Terug in Nederland besloot ik deze liefde te combineren met een andere passie; schrijven. Voor Yoga Spot ga ik aan de slag als freelance tekstschrijver. Hebben jullie tips voor mooie interviews, achtergrondverhalen of nieuws op het gebied van Yoga? Geef mij dan eens een belletje of stuur me een berichtje.

Tot snel bij Yoga Spot!
Crissy www.crissymulder.com

Marlinde trompMarlinde Tromp
Ik heb Pedagogiek en de Pabo gestudeerd, ik heb o.a. als circusdocent bij Circus Elleboog gewerkt. Momenteel ben ik op zoek naar een baan als individueel begeleider van basisschoolleerlingen. Als ik vrij ben, duik ik graag de Amsterdamse filmhuizen in met mijn Cineville-pas. Verder vind ik het zalig om concerten te bezoeken (vooral latin, pop en jazz). Een andere grote passie van mij is reizen, zowel binnen als buiten Europa. Spanje blijft mijn favoriete land, daar zet ik het liefst mijn koffer neer. Het was dan ook fantastisch om twee maanden in Granada (Andalusië) te wonen en te leven. Ik ben bij Yogaspot terecht gekomen door Amber, een vriendin van mij. Zij is karma yogini bij Yogaspot. Het leuke aan yoga vind ik de ontspanning, het stilstaan bij je ademhaling. Ik kom tot rust als ik yoga doe. Ik kijk er naar uit om bij Yogaspot aan de slag te gaan!

 

Karin van Dongen
Misschien hebben jullie al eens samen met haar in een yogales gezeten: ze is één van onze eerste en meest trouwe yogini’s. We zijn dan ook superblij dat zij haar creatieve talent en gezellige, warme karakter wil inzetten bij Yoga Spot. Je zal haar dus niet alleen meer op de mat vinden, maar ook enkele uren per week ‘achter de tafel’. Fijn dat je mee helpt Karin!