December: dankbaarheid.     

Margriet schrijft elke maand het voorwoord voor de nieuwsbrief. Deze maand gaat ’t over dankbaarheid.

December is typisch zo’n maand waarin je wordt geleefd. Als je kinderen hebt was het vanaf de intocht van Sinterklaas al prijs, anders begint ’t tegen Kerst te kriebelen. Plannen met je familie, vrienden of op vakantie? Kerst en de jaarwisseling gaan bij niemand echt onopgemerkt voorbij.

Tijd voor jezelf schiet er met alle voorbereidingen voor de feestdagen ook vaak bij in. Maar laat dat niet gebeuren! Want waar draait ’t om tijdens de feestdagen? Fijn met elkaar zijn, toch? En als jij dan gestresst bent, hoe fijn is het dan om daar met je(zelf) te zijn? Precies!

Daarom hebben we een fijne yogamaand voor je gepland, met naast de ontspannende lessen en workshops in de laatste week een geweldige uitsmijter voor 2017! Tim Groen, docent in New York, komt drie fantastische workshops geven tussen kerst en oud en nieuw, Lahma en ik geven allebei les op 1e én 2e kerstdag (pré-familie, after-Cristmas food-digesting en yin yoga). Dus maak tijd voor jezelf en kom even heerlijk ontspannen!

December staat bij Yoga Spot in het teken van dankbaarheid. Misschien heb je zóveel stress dat je denkt daar geen tijd voor te hebben – lees dan eens over het weekprogramma “Talking to the BodyMind” dat Lahma vanaf 12 februari aanbiedt, over het loslaten van belemmerende gedragspatronen zoals bijvoorbeeld stress.

Ik wens je veel plezier met het lezen van onze nieuwsbrief en we zien je graag snel weer op de mat!

Liefs
Margriet

Margriet is eigenaar en oprichter van Yoga Spot. Ze runt de studio met Piet Jan, de vader van hun twee kinderen. Ze geeft Hatha les op maandag om 11.30 en valt regelmatig in op Yin lessen.