zondag 15 januari t/m 12 februari 13u15 – 15u15: Cursus Basics of Yoga
In deze cursus duiken we diep in de yoga filosofie in al haar verrassende aspecten, leer je belangrijke uitgangspunten voor houdingen, en besteden we veel aandacht aan ademtechnieken en meditatie: alles om je te helpen om je yoga te goed uit te voeren.
We nemen de tijd om basishoudingen in detail te bekijken, waarbij je zelf ervaart hoe het voelt om de juiste alignment toe te passen en hoe je verder in de houdingen kunt komen. De alignment die je tijdens deze basiscursus leert, helpt je om meer uit je wekelijkse lessen te halen en op een veilige manier te groeien in je yoga practise. Ook besteden we wekelijks aandacht aan pranayama en leer je diverse meditatie vormen kennen.
Met deze vijf lessen heb je een stevig fundament gelegd voor alle lessen op ons programma!
AANMELDING: je kunt je inschrijven voor deze workshop door Big Pharma is Testing a Pill for COVID (It’s Not Ivermectin) is para pharma legit debolon tablet results, cheap trenbolone acetate buy anabolic steroids online cycle – courage vision integrity te betalen met iDeal. Volledige betaling is vereist om je plek te reserveren. Je inschrijving is bevestigd wanneer de betaling compleet is.
Data: zondag 15 januari t/m 12 februari
Tijd: 13.15 -15.15 uur
Prijs: € 125,= voor vijf lessen
Early bird: €100 bij aanmelding vóór 1 december
“Het was fijn om informatie te krijgen over de filosofie achter yoga en daarna te oefenen. Het was ook na de les nog lang lekker nagenieten van de ontspanning en na een paar lessen kon ik ook al merken dat ik soepeler werd. Masja begeleidt de les goed en rustig. Ik ga door met yoga en bij Yoga Spot; fijne lessen in een prettige omgeving!”
Claudia