Introductie Yoga Spot actie!

Verzilver je goede voornemens met deze supermooie introductie-actie

20-rittenkaart (vrij te besteden tot 1 juni 2020)
Gratis ‘New to Yoga Intro workshop’ op 11 januari van 14:00-17:00 u
voor slechts € 200,-! (normaal € 285,=)

Uitleg over de actie
Voor nieuwe leden van Yoga Spot hebben wij nu een spetterende introductie-actie. Voor slechts € 200,- ontvang je een 20-rittenkaart en een ‘New to Yoga intro workshop’.

20 yoga- en pilateslessen
Je mag de 20 lessen op maken in je eigen tempo tussen de periode van aankoop en 1 juli 2020. Dus of je nu fanatiek bent en 3 keer per week wil komen of het liever wat rustiger aan doet, dat is helemaal aan jou. De lessen zijn geldig voor alle reguliere yoga- en pilateslessen (niet voor zwangerschapsyoga of workshops). Bekijk hier direct het rooster.

‘New to Yoga Intro workshop’
De ‘New to Yoga Intro workshop’ vindt plaats op zaterdag 11 januari 2020 van 14:00 – 17:00 u in Buitenveldert. In deze workshop geven we uitleg over de verschillende vormen van yoga die bij ons op het rooster staan én ga je zelf aan de slag met een aantal basisoefeningen. Heb je vragen als ‘welke soort yoga past het beste bij mij?’ of ‘kan je ook met een blessure aan yoga doen’, stel ze tijdens de workshop. Yoga Spot staat voor toegankelijkheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Deze workshop is echt bedoeld om jou welkom te heten, al je vragen rondom yoga weg te nemen en je zelf te laten ervaren hoe groot het effect van yoga is voor je lichaam en geest.

Voorwaarden actie
Deze actie is geldig voor nieuwe en bestaande leden. De actie loopt gedurende december 2019 en januari 2020. De lessen zijn geldig tot 1 juli 2020. Niet-gebruikte lessen vervallen na die datum en zijn niet over te zetten naar een nieuwe kaart. De lessen staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Het aankoopbedrag van € 200,- dient in één keer te worden voldaan via de online aankoopwinkel.

Als je al langer aan yoga doet en de “new to Yoga (Spot)” workshop voor jou niet interessant is, krijg je €25 korting op de Foundation of Yoga óf de Chakra cursus (niet op andere workshops en cursussen).

Als je op onderstaande knop klikt kom je op onze MindBodyOnline pagina voor de aanschaf. Lukt dit niet? Bel ons dan op 020-8223144 of stuur ons een email: info@yogaspot.nl.