“Ik heb het nog nooit gedaan
dus ik denk dat ik het wel kan”

Pippi LangkousNatalie van Moorsel

Hatha & Vinyasa Yoga docent

Biografie:
Natalie kwam bij toeval in aanraking met yoga toen ze na haar wetenschappelijke studie tussen twee banen zat en ze had maar een les nodig om hals over kop verliefd te worden op de practice. Al snel was ook het idee geboren om een yoga teacher training te volgen. Gedreven door het idee om het gevoel van yoga dat Natalie kreeg van de lessen over te kunnen geven aan anderen vertrok ze in het voorjaar van 2018 naar Rishikesh in India. Natalie rondde haar Akhanda Yoga teacher training af in The Anand Prakash Yoga Ashram en neemt deze akhand (holistische) benadering van yoga ook mee in haar lessen; een combinatie van meditatie, mantra, pranyama en technische asana practice.

Favoriete asana:
Balasana – Childs pose

Waarom doe je deze asana graag / wat brengt hij jou?
Balasana (vooral in combinatie met Bhramari Pranayama) geeft mij een heel veilig gevoel. Op een moment dat ik me onrustig voel beeld ik me altijd in dat ik een momentje in childs pose kan nemen, waar ik ook ben. Childs pose brengt altijd een glimlach op mijn gezicht; het is de perfecte asana om in uit te rusten, terug in jezelf te keren en je eigen persoon te zijn, even adem te halen en lekker je rug en schouders uit te strekken. Als ik uit mijn childs pose kom heb ik het gevoel dat ik iets meer rust kan vinden en dat ik de wereld weer iets beter aan kan.