‘“Zie dingen zoals je ze graag zou willen zien en niet zoals ze zijn”’

Danielle Lo-A-Njoe

VoetreflexPlus en TuiNa Massages

Biografie:

Danielle heeft jarenlang in de reiswereld gewerkt en hierdoor kwam zij veel in het Verre Oosten en in aanraking met massages. Al snel wist zij dat ze hier ooit haar beroep van wilde maken.

Doordat mensen steeds individualistischer worden en zich minder bezighouden met hun medemens, vindt Danielle het geven van massages aan anderen waardevol en helend.

Bij YogaSpot geeft Daniëlle VoetreflexPlus- en TuiNa massages.

Je kan bij haar terecht als je obstipatieklachten hebt, zij heeft hiervoor een klachtgerichte behandeling (bestaande uit een intakegesprek, analytische voetmassage en zes massages gericht op de klacht)

Daarnaast geeft zij ook heerlijke ontspanningsmassages!

Daniëlle heeft de afgelopen 5 jaar verschillende opleidingen en cursussen gevolgd zoals 3 jarige VoetreflexPlus opleiding en een opleiding voor TuiNa masseur.

Meer informatie vind je op de website van Lo-A-Njoe Reflextherapie:

www.Loanjoereflextherapie.nl

Over TuiNa & Voetreflextherapie.
Met TuiNa & Voetreflextherapie wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd, het verbetert de bloed- en energiedoorstroming en het beïnvloedt het zenuwstelsel op een positieve manier. Het heeft tevens een sterk ontspannend effect. Een goede doorbloeding en energie doorstroming in de organen en weefsels zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen. Dit heeft een vitaliserend en opbouwend effect voor het lichaam. Vandaar dat Voetreflextherapie en TuiNa bij veel verschillende klachten verlichting kan brengen of zelfs de klachten laat verdwijnen.