Foundation of Yoga: basiscursus (13 + 20 + 27 januari + 4 februari 2023).

In deze cursus duiken we diep in de yoga filosofie in al haar verrassende aspecten, leer je belangrijke uitgangspunten voor houdingen, en besteden we veel aandacht aan ademtechnieken en meditatie: alles om je te helpen om je yoga te goed uit te voeren.

We nemen de tijd om basishoudingen in detail te bekijken, waarbij je zelf ervaart hoe het voelt om de juiste alignment toe te passen en hoe je verder in de houdingen kunt komen. De alignment die je tijdens deze basiscursus leert, helpt je om meer uit je wekelijkse lessen te halen en op een veilige manier te groeien in je yoga practise. Ook besteden we wekelijks aandacht aan pranayama en leer je diverse meditatie vormen kennen.

Met deze vijf lessen heb je een stevig fundament gelegd voor alle lessen op ons programma!

AANMELDING: je kunt je inschrijven voor deze workshop op de website en betalen met IDeal of credit card, óf je betaling overmaken naar onze bankrekening met nummer NL60 RABO 0304 0420 80 t.n.v. Yogaspot VoF onder vermelding van je naam en de naam van de cursus. Volledige betaling is vereist om je plek te reserveren. Je inschrijving is bevestigd wanneer de betaling compleet is.

Data: vrijdag 13 + 20 + 27 januari + 4 februari 2023 (4 lessen)
Tijd:  10:00 -12:30 uur
Prijs: € 110,= voor vier lessen

Reacties van eerdere deelnemers:
`Ik heb ondanks dat ik al een paar jaar aan yoga doe, veel aan de cursus gehad. Je leert meer over waarom je doet wat je doet, iets waarvoor in veel yogalessen niet de tijd is. Dan doe je gewoon mee met de rest. Het is fijn om beter te weten wat er achter zit zodat je dat er steeds bij kan halen tijdens je practise.`

“Een heel inspirerende cursus!”

“Het was fijn om informatie te krijgen over de filosofie achter yoga en daarna te oefenen. Het was ook na de les nog lang lekker nagenieten van de ontspanning en na een paar lessen kon ik ook al merken dat ik soepeler werd. Ik ga door met yoga en bij Yoga Spot; fijne lessen in een prettige omgeving!”

“Ik wilde graag meer zelfvertrouwen creëren in de yoga lessen. Door de basiscursus heb ik meer knowhow in wat ik doe, kan ik beter tot mijzelf komen en grenzen aangeven. Oftewel meer vertrouwen in volgende yoga lessen.”

Fantastische cursus, fijne docenten en een prettige mooie ruimte voor de yoga practice. Ik kan het zeker aanraden!

Over de docent:
Margriet begon vijfentwintig jaar geleden met spirituele ontwikkeling en meditatie, maar na tien jaar realiseerde ze zich dat ze ook een lichaam had gekregen in dit leven en dat je daar óók wat mee moest. Yoga was een logische vervolgstap. Haar opleidingen volgde ze bij Katiza Satya, Kevin Sahaj, Govinda Kai, Shirley Woods, Anoshe Overington en Alison Melvin. Ook volgde ze diverse opleidingen als healer, reader en bewustzijnscoach, o.a. bij Ingrid Groenen en Tuffie Vos. Alles wat haar veel gebracht heeft voegt ze toe aan haar yogalessen; lekker onconventioneel, maar wel van veel waarde. Voor alleen de houdingen kan je ook naar een sportschool gaan, maar wil je yoga begrijpen en integreren in je dagelijk leven, dan ben je bij haar aan het goede adres. Ze heeft scherpe inzichten en brengt alles met een flinke dosis humor.

Aanmelden:
Reserveer hier je plek of klik op de link hierboven. Lukt dat niet, stuur ons dan een mail op info@yogaspot.nl, dan melden wij je aan.