Beginnen met yoga

Je wil beginnen met yoga – maar hoe doe je dat? Stap je zomaar naar binnen? Hieronder leggen we uit hoe je met yoga kan beginnen. Je bent van harte welkom, want al onze lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden! En lenig hoef je niet te zijn – dat word je vanzelf.

Welkom bij Yoga Spot

Geweldig dat je met yoga gaat beginnen! We weten het, het kan soms wat intimiderend zijn, al die slanke dennen die zichzelf in een dubbele flikflak met schroef achterover buigen en er nog bij blijven lachen ook… maar dat is geen vorm van yoga die je bij ons aantreft.

Als je nog nooit yoga hebt gedaan en je hebt geen blessures, meld je dan via het rooster aan voor een Hatha yogales. Via IDeal kan je 3 proeflessen voor €25 (of één losse les) kopen. Heb je wel een blessure en/of ben je doorverwezen door je fysiotherapeut of psycholoog, bel of mail ons dan voor een les-advies. Je kan ook kiezen voor één of meer privélessen om mee te beginnen maar dat is beslist niet noodzakelijk. Als je tien minuten voor aanvang van de les aanwezig bent, kunnen we je even rondleiden en kan je je rustig omkleden, of vast een plekje zoeken.

Al onze lessen zijn geschikt voor beginners en intermediate studenten. Als je aan de docent vertelt dat dit je eerste les is, kan hij/zij daar rekening mee houden.

Kan ik zomaar beginnen?

Eh – ja! Komen en doen is belangrijker dan lezen en twijfelen. Als je tijdens de les twijfelt of je het wel goed doet, vraag het even aan de docent. Je kan ook onze basiscursus “Foundation of Yoga” volgen. Daarin leren we je de basis van yoga, zowel de basishoudingen als de filosofie, maar ook het belang van ademhalen, mediteren en nog veel meer. In de yogalessen krijg je dit stukje bij beetje ook wel mee, maar de cursus is een fijne combinatie van compacte informatie en yoga.

<div class="mbplugins-btn-auth"> <a style="color:white;" href="#" onclick="mb.openOverlay('login', event)"> Login / Registreer </a> </div> <div class="mbplugins-btn-profile"> <a style="color:white;" href="#" onclick="mb.openOverlay('profile', event)"> My profile </a> </div>