Yoga vakantie week met Margriet in Italië

Van 10 tot 17 juni en van 17 tot 24 juni organiseren we een heerlijke yoga vakantieweek in Italie, vlak bij het Gardameer.

’s Morgens geven we een fijne lange yogales van 2 1/2 uur. Met mantra’s, kriya’s, pranayama en natuurlijk een heerlijke combinatie van in- en ontspannende yoga, gevolgd door een heerlijke 3-gangenlunch.

De rest van de dag heb je lekker veel tijd om ontspannen te genieten van de omgeving; je kan er heerlijk relaxen, prachtig wandelen, in het meer zwemmen, een massage krijgen, er worden (facultatief) uitstapjes georganiseerd (o.a. naar de opera in Verona) en er is een klankschaalconcert.

Lijkt het je leuk om mee te gaan?
Als je bij je aanmelding vermeldt dat je via Yoga Spot komt, krijg je je taxirit van/naar het vliegveld in Verona ter waarde van €49,50 cadeau. Als je met de auto of trein komt, krijg je dit bedrag contant retour.

Nieuwsgierig, wil je mee, heb je vragen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie over het programma. Voor informatie over de locatie en boekingen kijk je op www.lacontessa.eu.

Yoga vakantie in Italie
10 – 17 juni 2018 óf
17 – 24 juni 2018
Docent: Margriet Verhagen
Locatie: Italië, Ronchi di Ala (vlakbij het Gardameer)