Mass Effect 1 Passage Tips - Hoofdmissies # 010

Mako: Hoe een auto te besturen en erop te vechten

Intelligentie en botsingen.

Tijdens zijn avontuur in Mass Effect bezoekt de hoofdpersoon vaak verschillende planeten. Gewoonlijk zal hun studie, althans gedeeltelijk, plaatsvinden op een speciale machine genaamd Mako. Het beheren is relatief eenvoudig omdat het identiek is aan wandelen (sleutels W, S, A, D - PC / Left Analogue - Xbox, PlayStation).

Naast het rijden kunnen reactieve motoren worden gebruikt op het voertuig waarmee u korte sprongen kunt maken (Space - PC, A - Xbox, Cross - PlayStation). Dankzij hen kun je wat obstakels overwinnen en vijandelijke schelpen vermijden.

Mako is een gevechtsvoertuig dat ook bedoeld is voor de strijd. In de linkeronderhoek van het scherm kunt u informatie vinden over het niveau van de schilden en schade aan het voertuig zelf, wat begint wanneer u Mako -schilden berooft. Daarom is het tijdens de strijd belangrijk om de hit van vijandelijke schelpen te voorkomen, die in beweging blijven. In geval van schade aan de auto kan deze worden gerepareerd.

Wat betreft de gevechten zelf, de vijanden waren gemarkeerd met rood op de radar in de rechterbovenhoek. Na het begeleiden van de vijand zal informatie over het niveau van zijn schild en gezondheid bovenaan het scherm worden weergegeven. Maco kan op twee manieren schieten. Een machinegeweer (de linkermuisknop - pc, RT - Xbox, R2 - PlayStation) is ontworpen om lichtere gepantserde doelen te vernietigen.

Het kan worden gebruikt voor continu vuur, maar er moet rekening worden gehouden met de mogelijkheid van oververhitting. Het tweede wapen is een anti -tank pistool (rechts -wing Click - PC, RB - Xbox, R1 - PlayStation), schietende enkele kogels. Ideaal voor vernietiging is beter dan vijandelijke gepantserde voertuigen.

Hoe u een teamcompositie kiest

Bioatica, technologie en gevechtsmacht.

Tijdens de strijd kun je ook een zoom gebruiken (shift - pc, houd de LT en druk op de juiste analoge - Xbox, houd L2 - PlayStation) - Dit is de perfecte oplossing voor het fotograferen op doelen die ver weg zijn. De afstand tot de lat wordt hieronder weergegeven. Met behulp van Mako kun je het ook laten en de strijd te voet voortzetten of snel terugkeren naar Normandy (N - PC, X - Xbox, Square - PlayStation).

Zoals je kunt zien, zijn een deel van het team specialisten in hetzelfde veld (Ashley Williams - Combat Power, Liara T'Soni - Biotic, Tali'zor - Technology), en deels - combineert twee specialiteiten (Kaidan Alenko - Bioatics / Technology, Urnubnot Rex. - Bioatics / Combat Power, Garrus Vakarian - Technology / Combat Force). Informatie over het team en zijn actieve leden is beter zichtbaar na het kiezen van de optie om de opdracht te controleren. sports news

9e318eb0b78faa0e18b8a121ebf27ac3