Handmatige techniek van epilatie

Vanwege het grote aantal online winkels zijn allerlei soorten salongereedschappen voor verschillende soorten epilatie beschikbaar gesteld aan dames voor gebruik en thuis. Wat resulteerde dit in LED tot? De onervaren lady koopt bijvoorbeeld suikerpasta van uitstekende kwaliteit, getest door de professionals van de fabrikant, op de een of andere manier, het begrijpen van het proces, smelten het op zijn voeten en verwijdert het vervolgens met gebroken haren en hier is het resultaat: "Horror! Deze remedie is niet geschikt! Ik heb de haren gebroken! Ik heb een vreselijke irritatie! Deze procedure is een nachtmerrie en volledige teleurstelling! ".

Hoe vaak zien we soortgelijke beoordelingen over dames- en gespecialiseerde forums. En het ding is dat voordat u een aankoop van een bepaalde middelen maakt voordat u riskeert om een ​​of andere epilatie zelf thuis te maken, maar het is noodzakelijk om vertrouwd te raken met meer details met de technologie van de procedure en leren van professionals, en niet op de volgende conversationele vriendin.

En dus presenteren we uw aandacht de handmatige techniek van epilatie. Deze techniek wordt meestal gebruikt bij het verwijderen van de epilatie van suikerpasta of karamel, d.w.z. Met shugaring. Toenemende onderzoekers moeten deze methode aanvankelijk op de benen en de armen gebruiken en voldoende ervaring hebben om te proberen het te gebruiken op het intieme bikini-gebied. Bij het uitvoeren van deze procedure heeft u alleen karamel hoge en middelgrote stijfheid van hoge kwaliteit nodig, en eigenlijk, uw handen, dat is alles.

Hoofdstadia:

1. Bereid alles voor wat u nodig heeft voor een epilatiesessie: ik zag met water voor bevochtigende handen, een badstofhanddoek en een briket met suikerpasta.

2. Een stap van gemiddelde stijfheid en taai moeten worden voorverwarmd in een waterbad, het is belangrijk dat het water niet in de pasta zelf komt.

3. Scheur na de hele briket verzachtend een stuk walnootgroottes en kneed het in de handen vóór het uiterlijk van plasticiteit.

4. Breng een verzachtingsstuk op de huid aan op de groei van het haar. Dit voorkomt het kapsel.

5. Na het trekken van de huid met een vrije hand en de sterker die je doet, zal de minder pijn ervaren worden.

6. Parallel aan de huid, maar in geen geval, geen van beide, licht, maar scherpe beweging, maak een pasta ruk. Wanneer de eerste keer niet alle haren voor het eerst kunnen worden verwijderd, kan de procedure worden herhaald tot meerdere keren in één gedeelte, de pasta bevat geen chemicaliën en veroorzaakt geen huidirritatie.

Intrekking van de pasta tegen haargroei, je zult gevaarlijke haren voorkomen, en de scheiding van haargroei zal geritsel voorkomen. Kies voor jou Probeer beide. kievsexguide.com

7930f4bf534371caf2fad69cde4d61b5