Het theater met kinderen: Een Gids

Het theater met kinderen: Een Gids

Veel ouders hebben de misvatting dat naar het theater gaan een karwei is. Ze denken dat ze zich zullen vervelen, en dat kinderen hun ervaring zullen verpesten. Dit is helemaal niet waar! Hier is een gids over hoe je ervoor kunt zorgen dat je geniet van je tijd in het theater met kinderen op sleeptouw.

Hoe bereidt u uw kind voor op het theater?

Over het algemeen is het het beste om thuis met ze te oefenen. U kunt een eenvoudig stuk speelgoed nemen en uw eigen toneelstuk voor uw kinderen opvoeren met hun speelgoed of poppen als de acteurs. Dit zal hen helpen begrijpen wat ze in het theater gaan zien zonder zich zorgen te maken over alle andere afleidingen die er tijdens een live voorstelling kunnen zijn.

Wat kunt u verwachten in het theater?

Je zult stil moeten blijven. Het kan zijn dat aan het begin van de voorstelling gevraagd wordt om geen lawaai te maken of te praten tijdens de voorstelling. Als de kinderen oud genoeg zijn, vertel hen dit dan eerder, zodat ze niet te opgewonden raken voordat de voorstelling begint en zich erop kunnen voorbereiden stil te blijven als het theaterpersoneel hen dat vraagt.

Lachen mag af en toe, maar als andere mensen in uw rij zich ergeren aan kinderen die voortdurend luidop lachen, onderbreek anderen dan niet tijdens het kijken naar de voorstelling!

Kinderen moeten ook weten wat voor personages er in de verschillende voorstellingen voorkomen. Dat betekent dat ze informatie moeten krijgen die past bij hun leeftijd - sommige dingen kunnen eng lijken, ook al vinden volwassenen dat er niets aan de hand is.

Theaters met kindvriendelijke voorstellingen

- Theaters met kindvriendelijke voorstellingen.

- Animatietheaters zijn erg populair, maar er zijn ook andere opties beschikbaar voor ouders die leeftijdsgericht theater voor hun kinderen willen.

Theater is een geweldig cadeau, zelfs als het gewoon het kijken naar de show op uw tv-scherm thuis is - live theater brengt iets extra speciaals!

Vergeet niet dat je ook naar musicals in bioscopen kunt kijken, dus waar je ook naartoe gaat, veel plezier en vermaak je met de beste producties die er zijn!

9df0f0c241820ff86eac20917776feb9