28 december 2017 van 13.00 tot 15.00 uur.

Ontdek je practise op geheel nieuwe wijze met deze verdiepende Hatha Yoga les gegeven door Tim Groen, een zeer ervaren Hatha en meditatie docent uit één van ‘s werelds oudste en bekendste Westerse yoga instituten: Integral Yoga Institute te New York.

Over de workshop “Yoga & Pranayama: Deepen your practice”
Pranayama is de dosering en timing van de adem, om de stroom van prana, of levensenergie, optimaal door ons systeem te geleiden. Tijdens deze workshop klas laat Tim Groen je kennismaken met de grondbeginselen van pranayama; de Yoga ademhalingstechnieken, in de loop van een klassieke Hatha Yoga practice. De beoefening van asanas (de lichamelijke yoga) verwijdert de obstakels die de doorstroming van prana verhinderen, en pranayama reguleert die doorstroming; daarom worden asana en pranayama al duizenden jaren in comibinatie beoefend.

Pranayama technieken als ujjayi, dhirga svasam, kapalabhati en nadi suddhi komen allemaal aan de orde. Alle ademhalings oefeningen tijdens deze workshop zijn comfortabel en plezierig, en je leert prana te gebruiken om je kalmeren, te versterken en je practice te verdiepen. Deze les wordt gegeven in het Engels

“It is Prana that moves the mind. Control of Prana means control of the mind. If you can control the external breath, you can easily control the inner vital force, prana.” Swami Sivananda

DATUM: donderdag 28 december
TIJD: 13:00 – 15:00u
PRIJS:
€ 40,- voor de losse workshop.

Volg deze link om je in te schrijven voor deze workshop.

Hatha, Prana, Sutra
Je kan deze workshop ook volgen als onderdeel van de driedelige cursus ‘Hatha, Prana, Sutra’. Een unieke kans om je practice te verdiepen met drie bijzondere workshops voor totaal € 99,- (€ 21,- korting!)

Hatha, Prana, Sutra pakket: 23, 27 en 28 dec
Aankooplink voor Hatha, Prana, Sutra – package met Hatha practice op zaterdag 23 dec van 13:30 – 16:30

Hatha, Prana, Sutra pakket 27, 28 en 30 dec
Aankooplink voor Hatha, Prana, Sutra – package met Hatha practice op zaterdag 30 dec van 13:30 – 16:30