Shiatsu massage

Shiatsu is een natuurgeneeskundige drukpuntmassage, die in Japan ontwikkeld is. Shiatsu is zorg voor de gezondheid op zowel het fysieke, psychische, emotionele en spirituele vlak.

Wat is Shiatsu?

SHI (vinger) A TSU (druk) oftewel DRUKPUNTMASSAGE is gebaseerd op het principe dat storingen in de spieren, zenuwen en organen, zich openbaren in het netwerk van meridianen waar de levensenergie (KI) doorheen stroomt.

Net als bij acupunctuur worden bij Shiatsu specifieke punten (tsubo) behandeld waardoor er op fysiek, mentaal en emotioneel vlak knelpunten worden aangesproken.

Deze verbinding van oosterse wijsheid en westerse wetenschap biedt je een lichamelijke weg naar balans en welzijn. Een steuntje in de rug bij het behouden en verbeteren van je prestatie, en een helpende hand bij het voorkomen en behandelen van een groot aantal klachten. Op basis van een fysieke aanpak helpt Clemens het verhaal van het lichaam te vertellen.

 

Shiatsu massage therapie bij Yoga Spot
Een afspraak duurt 60 of 90 minuten.
Kosten: € 80,- of € 120,= per consult.

Een consult wordt vaak deels vergoed als je verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Dat lees je in het bijgewerkte vergoedingsoverzicht voor shiatsu therapie:  https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/shiatsu-therapie.

Neem contact op met Clemens voor uitleg, advies of een afspraak:

T.: 0615477088
E.: clemens@clemensvogt.com
I.: www.clemensvogt.com