Met ‘ik kan het niet’ is nooit wat bereikt. Met ‘ik probeer het’ zijn wonderen volbracht.’

Renske te Witt

Yoga voor ouderen/55 + , stoel-yoga en kinder yoga

Biografie:
Renske te Witt is van origine dansdocente.  Sinds het afronden van haar dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, bewandelt ze veel wegen in de kunstenwereld. Zo danst en speelt ze met veel passie met haar theatergroep kindervoorstellingen, neemt ze kleuters mee ”op reis”  in haar danslessen en is ze  bodyfit-docente.

Om zowel de ouder wordende mens als jonge kinderen te laten genieten van de sensaties van beweging en rust volgt zij specifieke opleidingen. Alle kennis vanuit de dans over een goede houding, bewust bewegen, doorstroming, krachtopbouw en balans verwerkt ze in haar lessen. Ademhaling, balans, versoepelen en uitbreiden van fysieke mogelijkheden vind je in elke les terug.

Renske wordt blij van de ontwikkeling en vorderingen die haar cursisten maken. Ze geniet van gezamenlijk werken aan fysiek en mentaal welzijn, heeft aandacht voor ieder individu en geeft veel ruimte voor plezier.

Favoriete asana:
Paschimottanasana – Seated forward bend

Waarom doe je deze asana graag / wat brengt hij jou?
In deze asana kan ik intens ontspannen en dieper in de houding zinken. Deze asana biedt mij de mogelijkheid om ook nog kleine bewegingen uit te voren, die ik graag doe vanuit mijn dansachtergrond, waardoor ik een nog intensere strekking ervaar.