‘I allow for divine timing’

Patricia Sallé

Yin yoga en Yoga Nidra docent

Biografie:
Ik ben opgegroeid in Frankrijk en heb op veel plekken in de wereld gewoond en gewerkt. Zoals veel yogadocenten begon ik ‘gewoon’ met een baan in het bedrijfsleven. Echter raakte ik in een burn out, waarna ik mij heb omgeschoold in Amsterdam tot Wellness coach, massage therapeut en Yin yoga docent. Een goede keus, want ik beoefen het nog steeds met veel plezier!

Het geven van Yin yoga les is mijn manier om aan de wereld bij te dragen: met zachte begeleiding en veel compassie mijn studenten werkelijk in de diepte van de houdingen te laten komen en figuurlijk in de diepte van zichzelf is mijn doel, iedere les weer.

Daarmee voelt het echt als een cadeautje om mensen te laten ervaren hoe Yin een transformatie kan geven in ons denken en ons doen. Het verzachten, verstillen en de aandacht naar binnen keren geeft bijzondere inzichten.

Recent volgde ik in Portugal de opleiding tot Yoga Nidra docente, een verdieping die ik zowel in de yin- en restorative lessen kan gebruiken, als bij het geven van de Yoga Nidra.

 Naast Yoga les bied ik ontspanningsmassages en Well-Being Coaching sessies in mijn eigen praktijk in Amsterdam.

Favoriete asana:
Adho Mukha Kapotasana- Sleeping Swan

Waarom doe je deze asana graag / wat brengt hij jou?
Deze asana brengt rust in mijn hoofd. De houding brengt een fijne opening in mijn heup en lies en doordat die op de vloer is helpt het mij te verbinden met het element Aarde en mijzelf zo weer helemaal op te laden. Als ik mij gegrond voel dan zit ik lekker in mijn lijf, dat geeft zelfacceptatie, het gevoel ‘ik ben goed zoals ik ben’. Heerlijk dus!