Mindful de regie nemen vind je door eerst te onderzoeken wat je belemmert. Méér vrede in jezelf vind je door te accepteren wat is”

Miriam Vriens

Coach

Miriam (1983) werkt al ruim 10 jaar in het bedrijfsleven, in diverse HR functies. Hierdoor heeft ze van dichtbij gevolgd wat impactvolle situaties zoals ontslag, reorganisaties en werkdruk met je kunnen doen of hoe lastig samenwerken kan zijn met die ene manager. De situatie kan je niet veranderen. Waar je echter wel invloed op kunt uitoefenen is hoe je met de situatie omgaat. Vaak staan je eigen gedachten en overtuigingen je hierbij in de weg.

Met coaching helpt Miriam je deze (belemmerende) gedachten en overtuigingen te onderzoeken. Miriam combineert hierbij een zachte benadering met to-the-point vragen en vindt het belangrijk om veiligheid en vertrouwen te bieden. Ze helpt je om dichter bij je gevoel te komen en daagt je uit om mindful de regie in eigen handen te nemen. Met als resultaat: méér vrede in jezelf.

Miriam volgde haar Coachopleiding bij de School voor Coaching in Utrecht. De achtergrond van haar werkwijze is gebaseerd op theorieën van Carl Jung, mindfulness en positieve psychologie. Sinds 2018 heeft ze haar eigen coachpraktijk Coaching&Mir. Naast gesprekstechnieken maakt Miriam gebruik van visualisaties, theoretische modellen en speelse opdrachten.

Miriam kan je helpen met leervragen omtrent persoonlijke ontwikkeling, werk-privé balans, gezondheid, loopbaanvraagstukken & zingeving. Wil je weten wat coaching voor jou kan betekenen? Kijk op haar website of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.