Zaterdag 23 december 2017: 13.30 – 15.30 uur: A balanced practice 

Deze workshop is onderdeel van het driedelige workshop packet “Hatha, Prana, Sutra”. Schrijf je in voor deze drie unieke workshops gegeven door gastdocent Tim Groen uit New York tegen een gereduceerde prijs van € 99,-. Een unieke kans, alleen bij Yoga Spot!Ontdek je practice op geheel nieuwe wijze met deze verdiepende Hatha Yoga les gegeven door een zeer ervaren Hatha en meditatie docent uit één van ‘s werelds oudste en bekendste yoga instituten: Integral Yoga Institute te New York.

Over de les: Hatha Yoga: A Balanced Practice

Tim Groen (RYT 500) leidt je in deze les door 90 minuten van asana en ontspanning, van inspanning en overgave. Terwijl je je beweegt door o.a. staande houdingen, backbends, buigingen, en twists, word het lichaam intens gerekt terwijl de gedachten tot rust komen. Tim is een klassiek opgeleide leraar die Hatha Flow combineert met het langer vasthouden van houdingen voor een diepere ervaring.

Met aandacht voor iedere student, biedt hij graag nieuwe en uitdagende variaties aan. Het laatste half uur van deze les is toegewijd aan de diepgaande beoefening van Yoga Nidra, pranayama en meditatie. Deze les wordt gegeven in het Engels

DATUM: zaterdag 23 december (of zaterdag 30 december)
(indien je de les als onderdeel van het driedelige pakket koopt, heb je de keuze uit één van beide dagen)
TIJD: 13:30 – 15:30u
PRIJS: € 40,- voor de losse workshop. Je kan kiezen uit 23 of 30 december (of beide dagen mee doen natuurlijk!).

Je kunt je hier Inschrijven voor 23 december
&
Je kunt je hier inschrijven voor 30 december.
Hatha, Prana, Sutra
Je kan deze workshop ook volgen als onderdeel van de driedelige cursus ‘Hatha, Prana, Sutra’. Een unieke kans om je practice te verdiepen met drie bijzondere workshops voor totaal € 99,- (€ 21,- korting!)

Naast deze workshop volg je dan workshops “Slow, Still and Deep, Ancient Yoga Wisdom on the Mat” op woensdag 27 december van 13:00 – 15:00 u en de workshop “Yoga & Pranayama: Deepen your practice” op donderdag 28 december van 13:00 – 15:00u. Voor de volledige omschrijving van deze workshops. Ga naar de website van Yoga Spot, tab ‘workshops & cursussen’.Indien je het ‘pakket’ wilt kopen gebruik dan één van onderstaande links om je plekje te reserveren.

Hatha, Prana, Sutra pakket: 23, 27 en 28 dec
Aankooplink voor Hatha, Prana, Sutra – package met Hatha practice op zaterdag 23 dec van 13:30 – 16:30

Hatha, Prana, Sutra pakket 27, 28 en 30 dec
Aankooplink voor Hatha, Prana, Sutra – package met Hatha practice op zaterdag 30 dec van 13:30 – 16:30