17 sept t/m 15 okt van13:15 tot 15:45:  Cursus Basics of Yoga.
In deze cursus duiken we diep in de yoga filosofie in al haar verrassende aspecten, leer je belangrijke uitgangspunten voor houdingen, en besteden we veel aandacht aan ademtechnieken en meditatie: alles om je te helpen om je yoga te goed uit te voeren.
We nemen de tijd om basishoudingen in detail te bekijken, waarbij je zelf ervaart hoe het voelt om de juiste alignment toe te passen en hoe je verder in de houdingen kunt komen. De alignment die je tijdens deze basiscursus leert, helpt je om meer uit je wekelijkse lessen te halen en op een veilige manier te groeien in je yoga practise. Ook besteden we wekelijks aandacht aan pranayama en leer je diverse meditatie vormen kennen.
Met deze vijf lessen heb je een stevig fundament gelegd voor alle lessen op ons programma!
AANMELDING: je kunt je inschrijven voor deze workshop door te betalen met iDeal. Volledige betaling is vereist om je plek te reserveren. Je inschrijving is bevestigd wanneer de betaling compleet is.
Data: zondag 17 september t/m zondag 15 oktober
Tijd: 13.15 -15.45 uur
Prijs: € 125,= voor vijf lessen
Reacties van eerdere deelnemers:
Maite: “Ik doe al jaren aan yoga, maar toch heeft deze cursus me veel gebracht. Ik vond het leuk en interessant om meer te weten te komen over de theorie achter yoga en meditatie. Door de persoonlijke aandacht en fijne en vertrouwde sfeer in de kleine groep krijg je meer zelfvertrouwen bij het doen van de oefeningen. De hoofdstand aan het eind van de cursus is een vrolijke bonus en een overwinning op jezelf. Kortom, een heel inspirerende cursus en de docente is top!”
 
Jaring: “De basis-cursus Yoga, die door docente Masja wordt gegeven is een fantastisch opstap om met je lichaam een geest in balans te komen. Ik kan daarom iedereen aanraden om deze cursus te gaan volgen!”
“Het was fijn om informatie te krijgen over de filosofie achter yoga en daarna te oefenen. Het was ook na de les nog lang lekker nagenieten van de ontspanning en na een paar lessen kon ik ook al merken dat ik soepeler werd. Masja begeleidt de les goed en rustig. Ik ga door met yoga en bij Yoga Spot; fijne lessen in een prettige omgeving!”
 
“Masja is een geweldige docent die veel ruimte geeft voor iedereen op zijn eigen niveau. Ze geeft je veel vertrouwen en helpt je technisch heel goed, maar besteed ook veel aandacht aan de geest.”
 
“Ik wilde graag meer zelfvertrouwen creëren in de yoga lessen. Door de basiscursus heb ik meer knowhow in wat ik doe, kan ik beter tot mijzelf komen en grenzen aangeven. Oftewel meer vertrouwen in volgende yoga lessen.”
 
Over Masja:
Haar yoga teachertraining volgde ze in Rishikesh, India. In de yoga komen voor haar alle passies samen; beweging, geestelijke gezondheid, creativiteit en spiritualiteit. Dit laatste betekent voor haar luisteren naar je intuïtie en het volgen van je persoonlijke levenspad. Masja werkt tevens sinds 2007 als psycholoog/intuïtief coach. Hierbij maakt ze gebruik van zowel westerse als oosterse werkvormen. Sinds 2016 is haar coachingspraktijk gevestigd bij Yoga Spot.Wanneer je bij haar komt voor coaching danwel yoga, kun je een open, betrokken en eerlijke houding verwachten. Haar werkwijze is intuïtief, speels en kritisch waar nodig. Zowel in haar yogalessen als in de coachtrajecten heeft ze oog voor fysieke gesteldheid, geestelijk welzijn en zingeving. Ze daagt je fysiek en geestelijk uit, maar met respect voor jouw grenzen.Naast het coachen en de yoga, werkt ze als (trainings)actrice. Ze houdt er van om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. In alledrie de vakgebieden probeert ze te fungeren als een spiegel die dit mogelijk maakt.
Als inschrijven via de `embedded link` niet lukt, volg dan de link hieronder. Je wordt dan direct doorgeleid naar ons MindBodyOnline systeem waar je jezelf kan inschrijven en direct de betaling kan regelen: https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=236978&stype=-8&sVT=24&sView=day&sLoc=0